Van, aki szinte egész életében kénytelen az alvászavar megoldása után kutatni, pedig a gyógynövényes párna gyakran megoldás. A szerencsésebbek csak időszakonként küzdenek az alvászavar rémével. Egy bedugult orr, egy fejfájás, gyászreakció, stressz, remek melegágy a rossz alvásnak.

Akad, akit az álom egész éjszaka elkerül, és pár óra zavaros, nyugodalmasnak egyáltalán nem nevezhető féléber állapot után reggelig nyitott szemmel mered a sötétbe.
Ezerszer megébred, és hosszabb-rövidebb ébrenlét után vagy visszaalszik, vagy sem…

 

Gyógynövényes párna

Ismerős? Akkor érdemes továbbolvasni, lesz megoldás az alvászavarra!

Számtalan ember küzd az elalvás, illetve átalvás gondjának könyörtelen mumusával.
A szaknyelven alvásrend zavarának (is) titulált állapot lehet betegségtünet, illetve önálló kórképként is megállja a helyét a BNO kódok listájának hosszú sorában.
A hosszú ideig fennálló kialvatlanság nem csak a pszichésen, hanem a szomatikusan is visszaüt, alááshatja az egészségünket – amolyan 22-es csapdája.

Az elalvási és átalvási problémák sajnos nem csak a felnőttek, hanem a csemeték mindennapjait is megkeserítik. Utóbbi nem csak azért súlyozottabb, mert a szívünkhöz legközelebb állókon nem tudunk segíteni, hanem mert ha a gyerek nem alszik, mi magunk sem fogunk; a gyerek alvászavara családi betegség, kihat az összes családtagra.

Mit tehetünk, ha nem tudunk elaludni?

Szerencsére kevesen vannak, akik megbékélnek azzal, hogy felháborítóan kevés jut nekik a megérdemelt pihentető nyugalomból.

Van kézenfekvő ok, ami miatt elkerül bennünket az álom? Betegség, stressz? Például nagy öröm is kiválthat olyan izgalmi állapotot, mely miatt nem jön álom a szemünkre. Az alvásrend azonban helyreáll, ha lecsengtek az akut történések. Más azonban a helyzet, ha krónikussá válik a dolog…

Legelőször érdemes a környezetünkben vizsgálódni. Változott valami, ami megbolygathatta az éjszakai nyugovónkat? Ha nem, és a kialvatlanság már rányomja a bélyegét a mindennapokra, érdemes felkeresnünk a háziorvost. Ha itt sem derül ki, mi az oka annak, hogy nem tudunk elaludni, vagy nem tudjuk átaludni az éjszakát, ahogy „illik”, megoldást kell keresni.

Van, aki többféle „rituálét” kipróbál, vagy beválik, vagy sem. Van, aki időpontot kér, és elmegy az orvoshoz. Az orvosok zöme – tisztelet a kivételnek –, rögtön receptért nyúl, és rögvest felírja az ilyen-olyan hatóanyagú altató tablettát. Lehet, hogy csak egy csésze kisadag kamillatea kellene lefekvés előtt?

Nem vagyok híve a kemikáliáknak, persze van, amikor elkerülhetetlenek. Viszont imádom a természetet, és tudom, a gyógynövényeknek hihetetlen hatásuk van!
Magam is küszködtem már átmeneti alvászavarral, és megoldást keresve bukkantam rá arra a speciális kiválóságra, a gyógynövényes párnára, mely kifejezetten alvászavarokra lett kifejlesztve.

Ez a zseniális „találmány”, a gyógynövényes párna Bükkszentkereszten készül. Nem véletlen hogy éppen itt született meg a produktum, hiszen a gyógynövényeknek nagy múltja van a településen: itt él és dolgozik a „bükki füvesember”, Szabó Gyuri bácsi is.

 

Bemutatom neked: íme, a gyógynövényes párna – állandó hálótársam

Az alvópárna 10 féle gyógynövény keveréke, tönkölypelyva-ágyba helyezve.
Levendula, citromfű, menta, rozmaring, kakukkfű, majoránna, bodza, zsálya, izsóp, kamilla, és a tartást, kényelmet biztosító tönkölypelyva.

 • Párnaméretek:
  • Kispárna 25 cm x 35 cm
  • Félpárna 30 cm x 50 cm
  • Nagypárna 40 cm x 70 cm
 • Mennyi ideig tart a párna hatása?
  A párnák mérettől függően fél/egy évig őrzik meg az illatukat. Ezek az illatok változnak, az elején intenzívebbek, később csillapodnak. Pár hét múlva előfordulhat, hogy nem érzed az illatát, hiszen megszokja az orrod, elfárad a szaglóhám, de ettől még hatással van a szervezetre.
 • Hány hónapos kortól ajánlott a párna?
  Gyerekpárnáinkat 6 hónapos kortól, felnőtt párnáinkat 3-4 éves kortól ajánljuk.
 • Lehet hozzá külön huzatot vásárolni?
 • Hogyan tisztíthatom a párnákat?
  Csak huzatcserére szorul, a párnát magát nem szabad mosni csak kitenni, szellőzni egy szép napos délelőtt.
 • Allergiás reakciót kiválthat a párna?
  Nagyon ritka, hogy valamely összetevő allergiás tüneteket okozzon. Szénanátha, vagy virágpollen allergia esetén érdemes óvatosnak lenni! Amennyiben tartasz az allergiás reakciótól, akkor éjszaka a fejed mellé rakd a párnát, ne aludj rajta! Ha nem váltott ki allergiás reakciót, akkor nyugodtan beteheted a fejed alá.
 • Milyen kiszállítási lehetőségek vannak?
  A küldemények kézbesítése, szállítása MPL futárszolgálattal történik.
 • Boltban is kaphatóak a párnák?
  A párnáink jelenleg csak az interneten keresztül vásárolhatóak meg.
 • Van lehetőség a személyes átvételre?
  Személyes átvételre Bükkszentkereszten van lehetőség előre egyeztetett időpontban.

Mire hatnak a párnában található gyógynövények?

A gyógynövénypárna hatékony alvászavarok, bedugult orr, fejfájás, feszült idegállapot esetén. Amennyiben tüneteid nem enyhülnek, keresd fel kezelőorvosod!

A párnahuzat

Gyógynövénypárnáink mértéktartó, szolid külleme igazodik a gyógynövények természetes eleganciájához. A vánkoshuzat az utolsó kelmeszálacskáig ökotextil, bőrbarát szövet, cipzárral ellátott – mosása 40°C-on ajánlott.

párna 10 féle gyógynövénnyelDíszdoboz

A gyógynövényes párna dobozát újrahasznosított anyagokból készítik. Azok számára, akik szeretik a természetet, a természetes, natúr dolgokat, garantált a maximális vásárlói élmény!

Zárszó

Bevallom, körülbelül egy hétig nem tudtam rajta feküdni, annyira intenzív illata volt a gyógynövénypárnának – az egész házat belengte! Körülbelül fél éve használom – egyszer sem okozott csalódást!
Még mindig roppant finom aromákat áraszt, már jobban érzik a tönköly is, amit nagyon szeretek, mert a friss, éppen kisült kenyérre emlékeztet. Remélem, nem fogom álmomban egyszer megenni! 🙂

Az alvászavar megoldása a gyógynövényes párna

2 thoughts on “Az alvászavar megoldása a gyógynövényes párna

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

14 − egy =