Vajon hány ember kellene ahhoz manapság, hogy integrált vállalatirányítási rendszer, szoftverek, szoftverrendszerek nélkül, csupán humán erőforrást alkalmazva elbírjunk azzal a töménytelen adatmennyiséggel, melyeket egy vállalat irányítása, működtetése igényel?

Egy cég kifogástalan működtetése szerteágazó, folyamatos, gördülékeny megoldásokat igénylő feladathalmaz. Az egyre több adminisztratív kívánalomnak megfelelően, egyre több adatfeldolgozó program áll rendelkezésre – köszönhetően a szoftverfejlesztéseknek.

Egy szervezet – legyen az kereskedelmi, termelési cég; vállalkozás, intézmény, magánszemély – integrált vállalatirányítási rendszer nélkül elképzelhetetlen. Minél több szoftvert tud bekapcsolni a vállalat az ügymenetbe, annál eredményesebben, produktívabban funkcionál.

A Parallel Kft. Servantes Intergrált Vállalatirányítási Rendszer (Servantes ERP) modulrendszere már bizonyított ipari és kereskedelmi berkekben is. Gazdag szoftvermodul-választékukból nem csak egyéni, vállalatra szabott konstrukciót építhet a kliens, hanem a megbízó igényeihez alkalmazkodva ütemezhetőek azok.

Lényeges az is, a Parallel asszisztenciájával a korábbi adatok migrációja zökkenőmentesen végrehajtható.

A Servantes ERP rendszer speciális integrált vállalatirányítási, ügyviteli és számviteli szoftverrendszer. Nem mindennapi, hogy olyan tájékoztatással is megtámogatja a felhasználót, mely valóban segíti a céggazdálkodást. Az ERP megalkotói segítik a törvények megértését olya módon, hogy a felhasználó fejével gondolkodnak, hozzá igazodnak, átláthatóan, egyszerűen kezelhető adatfeldolgozó programokat alkotnak, ráadásul a dizájnban sem találhatunk kifogásolnivalót.

A Servantes integrált szoftverrendszerének megalkotói valódi szövetségesei felhasználóinak, hiszen a külföldi szoftverfejlesztőkkel ellentétben hamar és örömmel végzik el a kívánt ERP újításokat.

Komplett ERP Rendszerekről beszélhetünk, amikor környezetgazdálkodó, hulladékszállító, víz- és csatornaszolgáltató, távhő-, és melegvíz-szolgáltató, avagy városgazdálkodási cég ERP szoftvereiről beszélünk.

A modulkínálat nem merül ki a „Kontrolling és Vezetői Információs Rendszermodul”, a „Főkönyvi könyvelés”, „Pénzügy és kintlévőség”, a „Tárgyi Eszközök”, „Beruházás”, a különféle számlázó szoftverek, „Készletgazdálkodás” Bérszámfejtés, adók, járulékok”, „TB-elszámolások”, „Humán Erőforrás-kezelés”, „Iktatás”, „Menetlevél és üzemanyag”-gal.

A Servantes ERP olyan rugalmas, felhasználóbarát eszköz.

Segítségével a Parallel Kft. partnerei a lehető legkönnyebben, leghatékonyabban, legegyszerűbben tehetnek eleget a törvényi elvárásoknak.

A vállalatirányítási szoftverfelület intelligensen, elegánsan támogatja felhasználóit, irányítja, segíti munkájukat. Hozzáállásukból leszűrhető, hogy az ügyfelek megbecsülése, tisztelete a gyors kiszolgáláson kívül azokon az elveken alapszik, melyet a cég magáénak vall: munkaszeretet, precizitás, profizmus, bizalom.

Előzzük meg, győzzük le a káoszt! – Servantes integrált vállalatirányítási rendszer

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

20 − 1 =