Üdvözlöm, Herman Gabriella vagyok, a DG Consulting Kft ügyvezetője.

dg consulting Kft

A  történet 2008-ban kezdődött, 11 éves könyvelői múlttal a hátam mögött. Egy merész ötlettől és az önállóságra való törekvéstől vezérelve elindítottam a saját vállalkozásomat. Tettem ezt egy változatos, felelősségekkel teli munka reményében, ahol napi szinten meg kell újulni, kreatív szemlélettel az ügyfelek elvárásainak megfelelni. A kezdés nem volt egyszerű, de a szakmai tudásnak és megbízhatóságnak köszönhetően a  vállalkozás növekedése folyamatos.

Az ügyfeleink ma már ajánlanak bennünket ismerőseknek. Cégünk partnerei a magánszemélyektől a nagyvállalatokig terjednek.

Vállaljuk egyéni vállalkozók, őstermelők, bt-k, szövetkezetek, kft-k, alapítványok, egyesületek teljes körű könyvelési feladatait, TB. és bérszámfejtését, valamint magánszemélyek SZJA bevallását.

A cég 2013-tól egy teljesen új profillal bővült. DG Autóalkatrész néven a könyvelés mellett  autóalkatrészek forgalmazását indította el.

Főleg a német, olasz, francia autótípusok (Audi, Skoda, Opel, Volkswagen. Ford, Mercedes, BMW, Seat, Citroen, Peugeot, Renault, Dacia, Fiat, Volvo, Saab) gyári és utángyártott alkatrészeinek forgalmazására specializálódott, de más európai és távol-keleti autótípusok (Toyota, Mazda, Nissan, Honda, Suzuki, Mitsubishi, Kia, Daewoo, Hyundai) utángyártott alkatrészeit is biztosítja a vásárlóközönség részére a lehető legkedvezőbb árakkal kihagyva a kereskedelmi láncolatból a szervizeket, kiskereskedőket, autószerelőket!

Amennyiben bemutatkozásunk elnyerte tetszésüket, az alábbi elérhetőségeken vehetik fel a kapcsolatot:

Könyvelés:

Herman Gabriella
+36 20 413 1659
dobos.gabriella@upcmail.hu

Autóalkatrész:

+36 70 457 3591
dgautoalkatresz@gmail.com

Könyvelés és autóalkatrész forgalmazás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

15 − 2 =