Keresőbarát kivitelben!

Modern weblap készítés elérhető áron - HonlapdiszkontTöbb éve számítógép-programozással foglalkoztam, mikor elkezdtem a HTML nyelvvel ismerkedni. Érdekelt, hogy a programozói kreativítást miként élhetem ki webes felületen, hogyan lehet megvalósítani egy-egy weblap készítést.

Hamar rá kellett jönnöm, hogy ez a nyelv önmagában kevés egy komolyabb feladat megvalósításához. Tovább kellett lépni a PHP és a Java irányában, és ráébredtem, hogy az SQL ismeret sem hátrány.

A statikus weboldalak után a tartalomkezelő rendszerek megismerése villanyozott fel.

Az első kapcsolatom a joomla cms-el szövődött, korai weboldalaim ezzel készültek. Nagyon egyszerűnek tűnt a weboldal készítés.

A Honlapdiszkont megalapítása után egyre komolyabb feladatokat vállaltam, kapcsolatba kerültem a WordPressel. Tetszett, hogy feleakkora rendszer mennyi mindenre képes. Számtalan szebbnél szebb kinézet létezett hozzá, a testreszabásuk egyszerűbb volt a logikus felépítés miatt.

Az évek múltával a kapcsolatunk elmélyült, egyre szélesebb ismereteket szereztem a rendszerről. Nyugodtan kimondhatom, nincsen olyan feladat egy weblap készítés során, amit WordPressel ne lehetne megoldani.

Ūgyfeleimnek évek óta csak WordPress weboldalakat készítek, a rendelkezésre álló bövítményekkel – kis átalakítással – szinte minden feladat megoldható. Annak ellenére, hogy maga a WordPress egy szabad forrású tartalomkezelő rendszer, az igazán komoly bővítmények csak fizetős verziókban érhetők el.

Modern weboldal készítés elérhető áron, elsősorban hazai kisvállalkozásoknak: Honlapdiszkont

Modern weblap készítés elérhető áron – Honlapdiszkont

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizennyolc − 8 =