Projektfejlesztés, pályázat írásPályázatot írni bárki tud – jó pályázatot írni: kevesen.
A komplex pályázatírás, projektmenedzselés szerteágazó adminisztratív feladatokkal járó, folyamatos jelenlétet igénylő teendősor. Az előkészítéstől kezdve a pénzügyi, szakmai, pályázati dokumentumok elkészítése, megírása, a pályázat utógondozása, projektmenedzselése is beletartozik.

A kis- és nagyvállalkozások, cégek, szolgáltatók zömmel nincsenek felkészülve arra, hogy teljes, komplex pályázatírási-gondozási kívánalmaknak megfeleljenek. A projektfejlesztő pályázatok írásához teljes körűen tisztában kell lenni a projekt elméleti, gyakorlati oldalaival, és hitelesen kell azt a pályázat megírásakor prezentálni.  „Hogyan mozog, miért mozog, kinek mozog, miért jó ez, árt-e ezzel.”

A tetemes elvárásokat támasztó projektfejlesztési pályázatok nagy munka- idő- és energiaigényű adminisztratív feladatokkal társulnak. Az Essenza Consulting Kft. ezeket a terheket veszi le Ügyfelei válláról.

Tanulmányaik, dokumentumaik, elemzéseik szakmailag elsőrangúak. Fontos, hogy kreatív elképzeléseikkel is hozzájárulnak a projekt kidolgozáshoz.

Az Essenza Consulting Kft. projektfejlesztési és pályázattal kapcsolatos feladatkörébe beletartozik a már megnyert pályázatok teljes körű adminisztratív ellátása. Vonatkozik ez a pénzügyi, szakmai, illetve egyéb, pályázathoz kapcsolódó kitételre – az ügykezelés kiterjed a szakmai felügyeletre is.

Az projektfejlesztés, pályázatírás nem a Megbízó feladata. Az Ügyfél feladata teljes mellszélességgel kiállni a hivatása mellett – a pályázatíró szolgáltatás abban segít, hogy ez megvalósuljon, a projekt előremozduljon.

Megoldást kínálnak a pályázatokhoz társuló szakértői feladatok ellátására, azt kimagasló színvonalon végzik: monitoring, elemzés. Hozzáértésük nem kétséges: számottevő, elsőrangú referenciát tudnak felmutatni.

Tanácsadás alkalmával nyilvánvalóvá válik milyen pályázathoz, konstrukcióhoz igazítható a Megbízó elképzelése. A számba vehető pályázat lehetőségei, paraméterei, előnyei, hátrányai, a kötelességek felszínre kerülnek, megvitatják az Ügyféllel, hogy a döntés korrekt, alapos, és megfontolt legyen.

A lényeg:

Az Essenza nem a mennyiségre, hanem a minőségre helyezi a hangsúlyt. Olyan életképes terv mellé társul a megvalósításban, melyben reális az esély arra, hogy az Ügyfél nyerjen – ez elemi érdeke a közreműködőknek.

A jó pályázatíró fel van vértezve szakmai tudással, eredendően kíváncsi, szeret tanulni, hiszen gyakran kell új területeken profivá válni, ki kell igazodnia a pályázati kiírások labirintusaiban, nem árt, ha beszél más nyelveket, pontos, nem ellensége a jog, pénzügy, a közgazdaságtan.

Mindenekelőtt: nem csak anyagi érdeke, hanem szívügye az ügyfél pályázatát sikerre vinni.

Projektfejlesztés, pályázatírás, szakértői feladatok ellátása

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

négy × 1 =